top of page

Combo Follow Me @ Λευκά Όρη
2-5 Ιουνίου 2023 - Αγίου Πνεύματος
παράλιο Ε4 | κορυφή Πάχνες 2453 | Φαράγγι Αράδαινας
 

flag uk.jpeg

ACTIVITIES

Σάββατο 3 Ιουνίου, αφιερωμένη στα νότια παράλια, εκεί που τα Λευκά απότομα βυθίζονται στα νερά του Λυβικού!
Άι Γιάννης - Καλός Πόρος (Σελούδα) - Παραλία Αγίου Παύλου - Αγιά Ρουμέλη ή Μάρμαρα

Mπάνιο στις προσπελάσιμες μόνο με τα πόδια παραλίες του Αγίου Παύλου και των Μαρμάρων

Κυριακή 4 Ιουνίου, αφιερωμένη στον πυρήνα των Λευκών που οι ντόπιοι τα λένε Μαδάρες:  
κορυφή Πάχνες 2453 - κορυφή Μαύρη Γουργούθα 2435 - Οροπέδιο Κατσιβέλη - Μιτάτο Κοπάση - Ρουσιές 

Δευτέρα 5 Ιουνίου, αφιερωμένη στο ομορφότερο φαράγγι των Λευκών, μπορεί και ολόκληρης της Κρήτης:
Φαράγγι Αράδαινας ή αλλιώς ο Φάραγγας & μπάνιο στα Μάρμαρα και στον Λύκο

 

Θέλεις μία μέρα ξεκούρασης;

Η καθημερινή συμμετοχή στις δραστηριότητες δεν είναι υποχρεωτική και η ξεκούραση δραστηριότητα είναι!

Ζητήστε μας να σας δώσουμε tips πως να περάσεις μια όμορφη χαλαρή μέρα!

Τα Λευκά Όρη, ή Μαδάρα κατά τους ντόπιους, είναι η μεγαλύτερη σε έκταση οροσειρά της Κρήτης με υψηλότερη κορυφή τις Πάχνες (2453μ).

Στην καρδιά της οροσειράς δημιουργείται η Ορεινή Έρημος, ένα σπάνιο φανόμενο που το συναντάς μόνο στα Λευκά Όρη. Ένα σεληνιακό υψίπεδο με περισσότερες από πενήντα γυμνές κορυφές πάνω από τα 2000μ. που μοιάζουν με κώνους, οι λεγόμενοι σωροί. Στις βάσεις τους σχηματίζονται δολίνες σε μορφή ανεστραμμένου κώνου.

Ένα απόκοσμο μυστηριώδες και μοναδικό τοπίο!

Στα Λευκά Όρη υπάρχουν πολλά σπήλαια, σπηλαιοβάραθρα και φαράγγια.

Το διασημότερο φαράγγι και πόλος έλξης, είναι αυτό της Σαμαριάς. Πολλοί έρχονται με μοναδικό σκοπό να το διασχίσουν, ίσως άλλωστε  να αποτελεί εύλογο στόχο τους καθενός μας, ένα “πρέπει”…  μια φορά πρέπει να περάσω τη Σαμαριά!

Η Αράδαινα, ή αλλιώς Φάραγγας, μπορεί να μην έχει την αίγλη της Σαμαριάς είναι όμως το βαθύτερο, κατά πολλούς είναι το ομορφότερο φαράγγι των Λευκών. Η μαγευτική διαδρομή μέχρι την έξοδο  στην πανέμορφη παραλία Mάρμαρα αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Σε μερικά σημεία την πεζοπορία δυσκολεύουν μεγάλοι βράχοι, ενώ σε δύο περάσματα έχουν τοποθετηθεί σκάλες!

Ο Άγιος Παύλος είναι μία πανέμορφη παραλία που απέχει τουλάχιστον 4 χιλιόμετρα από τον πλησιέστερο πολιτισμό. Η παραλία είναι εντελώς απομονωμένη, ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε εδώ είναι με βάρκα ή πεζοπορία από την Αγία Ρουμέλη, τον Άι Γιάννη ή του Λουτρό Σφακίων. Θάλασσα, καφετιά άμμος και βοτσαλάκι και όλα αυτά περιτριγυρισμένα από το εκπληκτικό πευκόδασος της Σελούδας!

Τα Λευκά Όρη αποτελούν την μεγαλύτερη έκταση ΑΠΑΤΗΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ στην Ελλάδα, όπως και νομικά πλέον θεσμοθετήθηκε, προστατεύονται και απαγορεύεται η διάνοιξη δρόμων κίνησης μηχανοκίνητων οχημάτων, η επέκταση των υφιστάμενων οδών ανεξαρτήτως κατηγορίας, καθώς και κάθε είδους τεχνική επέμβαση, μεταβολή ή αλλοίωση του φυσικού περιβάλλοντος. Με άλλα λόγια απαγορεύονται οι ανεμογεννήτριες και κάθε είδους άλλη κατασκευή!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ από την Πειραιά, Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 9 το βράδυ

Το εισιτήριο επιβίβασης θα σταλεί ηλεκτρονικά στον κάθε συμμετέχοντα που θα έχει κατοχυρώσει* τη θέση του

ΑΦΙΞΗ στη Σούδα (Χανιά) Σάββατο πρωί στις 6 και άμεση επιβίβαση στο Local Combo Bus που θα μας μεταφέρει στην Ανώπολη και στον Άι Γιάννη Σφακίων

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ με αναχώρηση από το λιμάνι της Σούδας στις 10 το βράδυ της Δευτέρας και άφιξη Πειραιά 6 το πρωί της Τρίτης.

ΔΥΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ στην Ανώπολη και στον Άγιο Ιωάννη Σφακίων, σε ΔΩΜΑΤΙΑ ή σε ΣΚΗΝΕΣ (θα υποδείξουμε σημεία για στήσιμο σκηνών με χρήση τουαλέτας και ντους)

Από την Ανώπολη ξεκινάει ο Δρόμος της Μαδάρας, ο “ευκολότερος¨ τρόπος πρόσβασης στην καρδιά των Λευκών Ορέων.

20 χιλιόμετρα άγριου καρόδρομου που εξουθενώνει και το καλύτερο τέσσερα επί τέσσερα.

Τον ίδιο δρόμο χρησιμοποιούν οι Μαδαρίτες βοσκοί σήμερα για να φτάσουν στα μιτάτα τους, τα «πρωτόγονα» πέτρινα τυροκομεία δίπλα στις μάντρες που αρμέγουν τα κοπάδια τους το καλοκαίρι και παράγουν τη μοναδική γραβιέρα. Το τυρί ωριμάζει σε σχισμές ή σπηλιές. Όταν συγκεντρωθούν αρκετές ποσότητες τυριού το μεταφέρουν με μουλάρια στην Ανώπολη.

Επιλέξαμε να μείνουμε στην Ανώπολη γιατί εκεί θα γνωρίσουμε τους ανθρώπους του βουνού, εκεί στο καφενείο του Κώστα και του Νίκου μαζεύονται από νωρίς οι Μαδαρίτες βοσκοί για μπίρες τσικουδιές μεζέδες και υποβρύχια. Θα γνωρίσουμε τον Γιάννη, τρίτη γενιά στο μιτάτο του Πυρού, τον Σταύρο που ανεβαίνει κάθε βδομάδα στη Λιβάδα και τον Αντώνη που παρά την ηλικία του περπατάει επτά ώρες για το δικό του μιτάτο στον Ποταμό. Δεν ζούνε περισσότεροι από έξι άνθρωποι στα Λευκά και ήδη γνωρίσαμε τους τρεις!

Ο Άγιος Ιωάννης με 9 μόνιμους κατοίκους -τους διπλομέτρησα πριν λίγες μέρες- είναι ένα από τα ομορφότερα χωριά των Σφακίων, σκαρφαλωμένο στα 800 μέτρα κάτω από τη Ζαρανοκεφάλα των Λευκών.

Στον Άι Γιάννη σταματούν οι δρόμοι και ξεκινούν τα μονοπάτια. Στενά καλντερίμια, πετρόχτιστα -τα περισσότερα ερειπωμένα- σπίτια.

Εμέ το χωριουδάκι μου κουκκίδα είν’ στο χάρτη

ο `Αη-Γιάννης τω Σφακιώ στη ρίζα τση Μαδάρας,

μα φύγαν οι αθρώποι του σε μήκη και σε πλάτη.

Κόριζα είχαν στην ψυχή στη δίψα τση λαχτάρας,

να βρούνε τόπο χλοερό πέρα από την Κράπη

και’ γιναν ξένοι δυστυχώς στα ξένα της αντάρας,

μα δεν ξεχνούν τον τόπο τους… (Γιάννης Πολυράκης)

Ένα χωριό που προσπαθεί να ξανανιώσει. Εδώ το ρεύμα ήρθε μαζί με τον δρόμο στα τέλη του '80 και το οφείλει στη γέφυρα που 'χτίσαν οι Βαρβίδες που κατάγονται απ' εδώ!!

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις ΠΟΡΕΙΕΣ είναι προαιρετική, ο κάθε ένας κάθε ημέρα επιλέγει εάν θα περπατήσει. Εμείς θα του προσφέρουμε εναλλακτικές βόλτες ή μπάνιο στη θάλασσα.  Ενδεχομένως να υπάρξουν σχετικά μικρές επιβαρύνεις εάν υπάρξουν μετακινήσεις, θα το συζητήσουμε και θα το προσδιορίσουμε επί τόπου. Μην ξεχνάμε η Ανώπολη όπως και ο Αι Γιάννης είναι ορεινά χωριά. 

Οι ΠΟΡΕΙΕΣ

Το ΣΑΒΒΑΤΟ ξεκινάμε από τον Άι Γιάννη, ανάμεσα από πρίνους και από πεύκα περνάμε το εκκλησάκια του Αι Γιάννη και της Παναγιάς για να φτάσουμε μετά από 30 λεπτά πορείας στο μπαλκόνι (μέτωπο) της Σελούδας, το Λυβικό πέλαγος μας κόβει την ανάσα! Το μονοπάτι διασκελίζει την κόψη του γκρεμού με θέα θάλασσα.... Γαύδος, Αγιά Ρουμέλη και η παρθένα παραλία του Αγίου Παύλου είναι μπροστά μας, ή σωστότερα απλώνονται από κάτω μας! Μετά από μία ώρα πορείας το κατηφορικό καλντερίμι ισιώνει μέσα στο πυκνό πευκόδασος της Σελούδας. Σύντομα μας "παραδίδει" στις αμμοθίνες που κρύβουν το βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Παύλου, που έχτισαν χίλια και βάλε χρόνια στο σημείο που αποβιβάστηκε ο Απόστολος Παύλος στο νησί της Κρήτης. Θάλαττα Θάλαττα και μπίρες στο on the beach παραγκοκαφενείο του Γιώργη! 

Πορείας συνέχεια, εύκολη παραθαλάσσια και ανάλογα με τον χρόνο.... ανατολικά για Μάρμαρα ή δυτικά για Αγιά Ρουμέλη. 

By numbers: 

Απόσταση 14 χιλιόμετρα περίπου - Υψομετρικά Ανάβασης 300 μέτρα και Κατάβασης 1000 - Ώρες Πορείας 6, Βαθμός Δυσκολίας 1-2 (εύκολο προς μέτριο λόγω της απόστασης)

ΚΥΡΙΑΚΗ τοπικά 4x4 θα αναλάβουν να μας ανεβάσουν από τον καρόδρομο της Μαδάρας στην καρδιά των Λευκών Ορέων!

Όσο εμείς θα απολαμβάνουμε το τοπίο να ξεγυμνώνεται σε αλπικό διασχίζοντας τα απόκοσμα Αμμουτσερά τερματίζουμε στην περιοχή Μαύρα Γκρεμνά (όνομα και πράγμα). Η ανάβαση από τα Μαύρα Γκρεμνά ως την κορυφή Πάχνες είναι αμιγώς πεζοπορική και διαρκεί περίπου 2:30 ώρες

Το ευχάριστα ανηφορικό μονοπάτι μας φέρνει στο διάσελο των Ρουσιών (2100μ) ανάμεσα στις κορφές Στέρνες (2335μ) και Μπουρνέλος (2362μ). Απ εκεί παρακάμπτοντας δολίνες και σωρούς ακολουθούμε το καλογραμμένο μονοπάτι για τις Πάχνες έχοντας συνεχώς μοναδική θέα στο υψίπεδο της αλπικής ερήμου. Η θέα από την κορυφή μαγευτική! Αιγαίο και Λυβικό με μια απλή στροφή της κεφαλής!!

Μέχρι εδώ:

Απόσταση 4 χιλιόμετρα περίπου one way - Υψομετρική Διαφορά 600 μέτρα - Ώρες Πορείας 2,5 - Βαθμός Δυσκολίας 1-2 (εύκολο προς μέτριο)

Από τις Πάχνες θα απολαύσουμε τη ευκαιρία -μέσα από μία όχι δύσκολη πορεία- να εισχωρήσουμε στα έγκατα και να πάρουμε μία καλή γεύση της Ορεινής Ερήμου των Λευκών Ορέων.

Αρχικά κινούμαστε στην κορυφογραμμή προς Δυτικές Πάχνες (Μαύρη Γουργούθα 2435μ) με εκπληκτική θέα από ψηλά στο φαράγγι της Ελιγιάς. Στο "κάδρο" βλέπουμε το βάθος της Σαμαριάς και τον Γκίγκιλο!  

Με κατεύθυνση βόρεια το μονοπάτι ελίσσεται με κατηφορικά καγκέλια ανάμεσα σε σωρούς και δολίνες που δρασκελίζουμε με προσοχή μην βρεθούμε σε αδιέξοδα και τάφκους.

Νόμος απαράβατος, στα Λευκά δεν πάμε ποτέ δίχως γνώστη οδηγό.

Το μεγαλείο του βουνού απλώνεται μπροστά μας. Μαύροι βράχινοι σχηματισμοί διαδέχονται καφετιές πέτρινες σάρες. Ογκόλιθοι κλείνουν το πέρασμα μας μα πάντα υπάρχει διάβα ανάμεσά τους! Παρακάμπτουμε το Μοδάκι από αριστερά και και αγνοούμε το μονοπάτι για Ποταμό και Μελινταού που φεύγει προς τα αριστερά και σύντομα βγαίνουμε στο οροπέδιο Κατσιβέλη με το καταφύγιο και το Μιτάτο των Κοπάσηδων. Ξεκούραση, ανεφοδιασμός (το φρέσκο νερό κατεβαίνει με λάστιχο από την πηγή της Σβουριχτής). Στρέφουμε προς τα δεξιά, καλογραμμένο μονοπάτι θα μας περάσει τρία διάσελα με τελευταίο τις Ρουσιές.   

Λίγο ακόμα κια φτάσαμε εκεί απ' όπου ξεκινήσαμε!!!!

Τα 4x4 φροντίζουν την επιστροφή μας στην Ανώπολη.

Φαγητό και Κρητική lager "Χάρμα", σημειώστε το γιατί είναι .... χάρμα!

Εκεί μας περιμένει το 4x4 και μας μεταφέρει στην Ανώπολη.

By Numbers:

Συνολική Πεζοπορική Απόσταση 11 χιλιόμετρα περίπου, Υψομετρικά Ανάβασης 900 μέτρα και Κατάβασης 900 μέτρα, Διάρκεια 8 ώρες, Βαθμός Δυσκολίας 2 (μέτριο)

 

ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Αράδαινα είναι το βαθύτερο και ένα από τα πιο απότομα φαράγγια του Νομού Χανίων με ύψος τοιχωμάτων που ξεπερνάει τα 150μ. Η μαγευτική διαδρομή μέσα στο φαράγγι μέχρι την έξοδο του στην παραλία Mάρμαρα αποτελεί μια αξέχαστη εμπειρία. Σε μερικά σημεία την πεζοπορία δυσκολεύουν μεγάλοι βράχοι, ενώ σε δύο δύσκολα περάσματα έχουν τοποθετηθεί σκάλες. Βέβαια υπάρχει και "παρακαμπτήριος" που αποφεύγει τις σκάλες.

Ξεκινάμε την πορεία τους μας από το ερειπωμένο χωριό της Αράδαινας (μία βεντέτα ανάγκασε όλους τους κατοίκους να το εγκαταλήψουν εν μία νυκτί). Το χωριό απέχει 3,5 χιλιόμετρα από την Ανώπολη (θα μεταφερθούμε εκεί με τα γνωστά μας πλέον 4x4).

Τα 4x4 θα μας περάσουν πάνω από τη μεταλλική γέφυρα που έκτισε η γνωστή οικογένεια Βαρδινογιάννη, πάνω από ένα ιλιγγιώδη γκρεμό 140 μέτρων, για να ενώσει τις δυο πλευρές του φαραγγιού και να μπορεί να συνδεθεί το χωριό Άγιος Ιωάννης οδικώς με την Ανώπολη. Λίγα μέτρα βόρεια της γέφυρας υπάρχει το παλαιό πετρόκτιστο μονοπάτι που οδηγούσε στην Αράδαινα πριν την κατασκευή της γέφυρας. Από αυτό το μονοπάτι κατεβαίνουμε στον πυθμένα του φαραγγιού.

Μετά από 3,5 ώρες πορείας έξοδος στην θάλασσα, στα Μάρμαρα... μπάνιο (υπάρχει και ταβερνάκι) και σύντομο περπάτημα μέχρι να συναντήσουμε και πάλι το 4x4 που θα μας περιμένει υπομονετικά για να μας μεταφέρει πίσω στην Ανώπολη.

Χρόνος για φαγητό και προετοιμασία αναχώρησης.

By numbers (Φαράγγι Αράδαινας): 

Απόσταση 5,5 χιλιόμετρα περίπου, Υψομετρική Διαφορά 600 μέτρα (κατάβαση), Ώρες Πορείας 3-3,5, Βαθμός Δυσκολίας 1 (εύκολο, με δυο τρία διασκεδαστικά πλήρως ασφαλή περάσματα)

Στις 6μμ το Local Combo Bus θα αναλάβει την μεταφορά μας στο Λιμάνι της Σούδας. Το πλοίο σαλπάρει στις 9μμ και φτάνει Πειραιά στις 6 το πρωί της Τρίτης

ΦΑΓΗΤΟ στην Ανώπολη Σφακίων, δύο ταβέρνες αμφότερες εξαιρετικές!

Τη μία από τις δυο βραδιές θα φάμε ομαδικά στου Κωστή, ντόπιο κουνελάκι στιφάδο και ντόπια κότα κοκκινιστή με μακαρόνια.... 

Ο Ηλίας, λίγο παραπέρα στα Λιμνιά,  εκτρέφει ζωντανά και θα μας φροντίσει με τα καλύτερα!

ΝΕΡΟ και ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΙ γενικότερα

Στην Ανώπολη λειτουργεί το mini market της Ευγενίας, δεν το πιάνει τυο μάτι σου αλλά έχει απ' όλα!

οι ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ όπου και όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα θα γίνουν συνδυαστικά με τοπικό jeep και combo bus και περιλαμβάνονται στο κόστος συμμετοχής

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 

Μοιρασμένος σε δύο σακίδια, ένα ημερήσιας πεζοπορίας 25 περίπου λίτρων και ένα μεγαλύτερο 45-60 λίτρα για όλα τα υπόλοιπα.

 

Για την κάθε ημέρα θα χρειαστούμε εξοπλισμό ορεινής πεζοπορίας, μποτάκια πεζοπορικά, κολάν ή ελαφρύ παντελόνι, ισοθερμικό μπλουζάκι (ένα κοντομάνικο και ένα μακρυμάνικο από πάνω) και fleece-άκι ή softshell για πιο πάνω, αντιανεμικό αδιάβροχο και σακίδιο ημερήσιας πεζοπορίας (περίπου 25 λίτρων) για όποιο ρούχο περισσεύει και τα σνακς με το νερό.

Φακός, καπέλο, αντηλιακό.

Προαιρετικά γκέτες.

Tα μπατόν κρίνονται απαραίτητα στη διάσχιση της Κυριακής.

Μαγιώ και πετσέτα για τη θάλασσα.

Ο υπόλοιπος εξοπλισμός μας θα πρέπει να βρίσκεται μέσα σε ένα σακίδιο (όχι βαλίτσες, όχι σακ βουαγιάζ, όχι σακούλες  κλπ) ώστε να μεταφέρεται εύκολα και με ασφάλεια στο πλοίο και στα τοπικά μέσα μετακίνησης μας.

 

Οι ΣΚΗΝΙΤΕΣ μπορεί να έχουν σκηνή καλοκαιρινή με καλοκαιρινό υπνόσακο και υπόστρωμα.

Το COMBO διαθέτει λίγες σκηνές προς ενοικίαση €20 για την εκδρομή αυτή (παράδοση και παραλαβή στο γραφείο του Combo - Ψυρρή)   

 

Περισσότερα για τον εξοπλισμό εδώ

 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ με τοπικό jeep ή combo mini bus, οι συμμετέχοντες μεταφέρουν μόνο τα απαραίτητα της ημερήσιας πεζοπορίας 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ δεν απαιτείται. 

ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ η εκδρομή είναι παρεΐστική και φιλική με μοναδικό σκοπό να γνωρίσουμε τις άγριες ομορφιές των Λευκών Ορέων. Ο πεζοπορικός μας ρυθμός θα είναι χαλαρός και ξεκούραστος για όλους!

LAST DETAILS με λεπτομερές πρόγραμμα σημεία και ώρες συνάντησης θα σταλεί στους συμμετέχοντες λίγες ημέρες πριν την εκδρομή

Οι ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΝΤΑΙ με τη συμπλήρωση της δήλωσης συμμετοχής click on "join" και στη συνέχεια πληρωμή προκαταβολής €100.

ΜΗΝ το ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ γιατί...

  • τα δωμάτια στην περιοχή είναι περιορισμένα

και

  • λόγω τριημέρου ενδέχεται να υπάρξει πρόβλημα και στα ακτοπλοϊκά

 

Η αποπληρωμή θα γίνει κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Οδηγίες πληρωμής θα σταλούν με email αμέσως μετά τη δήλωση συμμετοχής.

 

ΠόΣΟ

€290 για τα Loyal Μέλη του Combo (άμεση κατοχύρωση θέσης και πληρωμή κατά τη διάρκεια της εκδρομής στην Κρήτη)

€290 για όσους δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 9 Μαΐου και στη συνέχεια πληρώσουν προκαταβολή €100 στο γραφείο του Combo

€320 για όλους όσους επιλέξουν να πληρώσουν προκαταβολή €100 στην τράπεζα ανεξαρτήτως ημερομηνίας και για όσους δηλώσουν συμμετοχή μετά την Τρίτη 16 Μαΐου

Κλίκαρε ΕΔΩ για να δεις εάν είσαι ή πως μπορείς να γίνεις Combo LOYAL Member, να ωφεληθείς με το χαμηλότερο κόστος συμμετοχής και όλα τα άλλα προνόμια των Combo Loyals.

Το κόστος συμμετοχής περιλαμβάνει

  • έρευνα, σχεδίαση, καθοδήγηση, συνοδεία, φόρους, vhf επικοινωνίες, φαρμακεία

  • ακτοπλοϊκά Πειραιάς - Χανιά - Πειραιας deck

  • δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια (δηλώστε ταίρι ειδεμή η τοποθέτηση θα είναι τυχαία)

  • όλες οι οδικές ή θαλάσσιες μετακινήσεις στην Κρήτη

  • η μεταφορά του εξοπλισμού

Δεν περιλαμβάνεται φαγητό και προσωπικά έξοδα.

ADD ONs

προαιρετικά και βάσει διαθεσιμότητας

+ €60 για δύο διανυκτερεύσεις σε μονόκλινο δωμάτιο

+ €15 ακτοπλοϊκά σε καθίσματα αεροπορικού τύπου

+ €20 για ενοικίαση σκηνής

ΜΕΙΩΣΕΙΣ

μείον €80 για συμμετοχή δίχως ακτοπλοϊκά και συνάντηση πρωί Σαββάτου στο λιμάνι των Χανίων (Σούδα) 

μείον €30 για διανυκτέρευση σε σκηνή

μείον €20 για διανυκτέρευση σε τρίκλινο ή 4κλινο

​​​​​

​Δικαίωμα ακύρωσης με πλήρη επιστροφή προκαταβολής μέχρι την Τρίτη 16 Μαΐου.​

Μετά την ημερομηνία αυτή η προκαταβολή δεν επιστρέφεται.

​Εάν η εξόρμηση αναβληθεί ή ακυρωθεί, τα χρήματα θα επιστραφούν εξ ολοκλήρου. 

​​​

Το γραφείο του Combo είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7-9μμ

​​​

Η ομάδα θα είναι μικρή και οι θέσεις περιορισμένες.

Ελάχιστος αριθμός συμμετοχών 6 και μέγιστος 16.

Δήλωσε όταν είσαι σίγουρος ώστε να μην στερήσεις τη συμμετοχή σε κάποιον άλλο. 

First Come First Served.  ​

Contact:​

George Leo, 6984656300

Stella R, 6943644600

Anchor 2
Anchor 1
bottom of page